Image1
Welkom
Deze website informeert u over de praktijk en onze mogelijkheden voor
  • Generalistische Basis GGZ (voorheen Eerstelijnspsychologie)
  • Coaching

Op de desbetreffende pagina’s, te vinden door te klikken op de links in de linkerkantlijn, vindt u onder andere inhoudelijke informatie over de procedure en behandeling , tarieven en vergoeding . Op dit moment is er geen wachtlijst.

Wij hopen dat de informatie voor u duidelijk is weergegeven. Mochten er vragen of opmerkingen zijn, aarzel niet maar neem contact met ons op!

NATURAPOLIS OF RESTITUTIEPOLIS?

Wilt u in de toekomst zelf uw zorgverlener kunnen kiezen? Overweeg een restitutiepolis.

Veel mensen hebben zonder het zelf te weten een naturapolis met hun zorgverzekeraar afgesloten. Een polis waarbij u aan uw verzekeraar overlaat naar welke zorgverlener u kunt gaan. Op deze wijze kan uw verzekeraar zorgverleners voor u selecteren en instrueren wat deze wel en niet voor u mogen doen.

Met een restitutiepolis blijft u zelf aan het stuur, bent u verzekerd van vrije keuze. U bepaalt welke zorgaanbieder bij u past. Ook de groeiende groep zorgaanbieders die zich niet willen binden aan de regels van de zorgverzekeraars blijven op deze wijze voor u bereikbaar.

Het einde van het jaar is het moment waarop u van polis en verzekeraar kan wisselen. Het is het moment om te kiezen of u uw naturapolis om wilt zetten naar een restitutiepolis. Soms biedt uw verzekeraar beide polissen aan, soms betekent dit dat u daarvoor moet overstappen naar een andere verzekeraar.
Kijk altijd goed naar de polisvoorwaarden of u met een echte restitutiepolis te maken hebt.

Wij, van PsychologenPrakijk Tolakker, willen graag kwalitatief goede zorg blijven bieden die niet bepaald wordt door de regels van de zorgverzekeraar. Om onze onafhankelijkheid te bewaren sluiten wij geen contracten af met zorgverzekeraars.