Image1
Uw mening

Wij vinden uw mening belangrijk!
Om de kwaliteit van de praktijk en de website te bewaken, zijn we benieuwd naar uw opbouwende kritiek en we nodigen u uit om ons uw commentaar te mailen .
Tevens kunt u hier het evalutieformulier downloaden wat u in kunt vullen aan het eind van uw behandeling.

Vrouw 67 jaar
Er werd goed naar mij geluisterd. Had echt 't gevoel, dat de psycholoog oprecht met me meeleefde, en zich verdiepte in mijn problemen. Ik voelde me echt gehoord.

Vrouw 19 jaar

Voordat ik door mijn dokter werd gewezen op de praktijk, wist ik zelf niet goed waarom ik me nu voelde zoals ik me voelde. De gedachte was dat niemand me dan ook kon helpen. Niks bleek minder waar! De toegankelijkheid die Tanja uitstraalt in combinatie met een zeer relaxte omgeving, zorgde ervoor dat het praten mij gemakkelijk afging. Ik ben nogal jong en schaamde me in eerste instantie voor mijn emoties, want 'ik heb nog niks meegemaakt'. De manier waarop Tanja met mij het gesprek aanging, haalde die schaamte weg en daardoor was het heel gemakkelijk om compleet eerlijk uit te spreken wat ik voelde.

Tanja leerde mij denken vanuit positiviteit en zeker na de EMDR behandeling heb ik weer de motivatie om te genieten, zelfs als het even wat minder gaat. Als laatst wil ik nog toevoegen dat, ondanks dat ik van te voren het tegenovergestelde dacht, mij geen woorden in de mond zijn gelegd of gevoelens zijn afgeleerd/aangeleerd. Doordat ik zelf open kon zijn en Tanja mij echt begreep, lagen de antwoorden eigenlijk recht voor me. Het was een grote stap, maar uiteindelijk gebruik ik de handvatten die Tanja mij af nog altijd m uit elke dag het meeste te kunnen halen.

Mocht het ooit nog nodig zijn weet ik jullie te vinden. Dankjewel voor alles.


Vrouw 42 jaar
Deskundig, empatisch en effectief. In overleg en samenspraak komen tot een behandeling en doel
.

Vrouw 50 jaar
Ik vond het fijne gesprekken. Heeft mij geholpen. Is goed voor iedereen. Dankje Carin.


Vrouw 54 jaar
Prettig, alleen frustrerend dat ik niet voldoende inzicht heb kunnen krijgen in waar het allemaal mis was in m'n relatie, wat ook m'n ex-partner z'n bijdrage hierin was.


Vrouw 29 jaar
Tanja is een hele prettige psychologe die goed naar je luistert en de juiste vragen stelt. Ik vond hierdoor de behandeling erg prettig.
D.m.v. EMDR ben ik erg geholpen en zit ik beter in mijn vel.


Man 49 jaar
Fijne gesprekken in een ontspannen entourage. Handvatten gekregen om in de nabije toekomst mezelf verder te ontwikkelen.
Heeft me als persoon veranderd in positieve zin.

Vrouw 35 jaar
Deskundige, vraaggerichte hulp mogen ontvangen.


Vrouw 26 jaar
Ik vond de behandelingen erg prettig. Er is zeer empathisch en doelgericht gewerkt, waardoor ik snel verbetering gemerkt heb. Ik ben zeer tevreden over de manier van hulpverlening en de geboekte resultaten.


Vrouw 56 jaar
Tanja heeft mijn probleem goed behandeld, met EMDR ben ik erg geholpen en ik zit veel beter in mijn vel. Ik weet nu wat ik wel en niet wil, dat is mij erg duidelijk geworden met deze therapie.

Kortom, ik ben hier veel beter uit gekomen. Dank hiervoor!!


Vrouw 59 jaar
Tanja van Os is voor mij als mens een heel aangenaam persoon en uiterst kundig i n haar vak en heeft mij in een paar sessies snel en adequaat een paar tips kunnen aanreiken, waardoor ik niet meer vastloop in een paar probleemsituaties waar ik zelf niet uitkwam. Ben verbaasd over hoe simpel vaak de oplossing was om anders met situaties om te gaan, w aardoor de situatie harmonieus en naar ieder’s tevredenheid verliep.

Vrouw 47 jaar
Erg goed, Tanja luisterde goed naar wat je nodig had in de behandeling en sprong daar ook op in.

In een rustige sfeer en prettige omgeving vonden de gesprekken plaats, waardoor je door niets of niemand gestoord werd.


Man 40 jaar
De behandeling heeft me houvast gegeven in een voor mij bijzonder moeilijke periode. Ik voel me vertrouwt bij de psychologen praktijk. Fijn dat ik met goed advies geholpen ben en mijn eigen gevoelens en gedachten heb kunnen toetsen. Bedankt!


Vrouw 47 jaar

Tanja is precies de persoon die bij mij past, zoals gebleken. Ik heb me zeer veilig en vertrouwd gevoeld bij haar en mocht dat nodig zijn dan wil ik alleen bij haar terug komen. Zij heeft niet alleen geduld, maar ze luistert goed en reageert ook adequaat naar mijn gevoel.

Heel erg bedankt Tanja, het ga je goed!


Vrouw 52 jaar
Ik weet nog niet precies hoe de behandeling vergoed wordt, vandaar dat ik de laatste vragen niet in kon vullen. Maar ik ben erg tevreden over de behandeling en omgangswijze van Carin van Geel. Heel hartelijk bedankt daarvoor!!

Mocht ik ooit nog je hulp nodig hebben, kom ik terug bij je.

Vrouw 62 jaar
Heb behandeling als zeer positief ervaren had meteen fijne klik met Carin. Alles ging heel respectvol en in fijne sfeer. Na afsluiten van de behandelingen heb ik veel meer rust en zie de toekomst weer met meer vertrouwen tegemoet.

Was ook heel fijn dat er geen wachtlijst was als je eindelijk de stap tot therapie genomen hebt is het ook er fijn dat je snel geholpen word.

Man 55 jaar
Fantastisch goed! Tanja is de beste!


Vrouw 60 jaar
Ik voelde mij begrepen door de behandelaar en mede door de behandeling heb ik stappen durven zetten, die ik daarvoor waarschijnlijk niet had gezet.


Vrouw 54 jaar
Ik heb de behandelingen als zeer aangenaam en doeltreffend ervaren. Verbeteringen in omgang met problematische situaties in mijn dagelijks leven waren snel duidelijk waarneembaar.


Vrouw 23 jaar

Ik ben behandeld door Carin. Ik vond de benadering van deze therapeut erg fijn. Het sloot helemaal aan op mijn behoeften en er werd goed gekeken naar wat ik als persoon nodig had. Ze liet mij zelf nadenken en zelf inzicht krijgen in mijn doelen die ik wilde behalen.
Ook voelde ik dat er oprechte betrokkenheid was, interesse/ luisterend oor. Ik heb ook eens eerder het andere meegemaakt, waarbij ik dan het gevoel kreeg, dat diegene hulp verleende als enkel hulpverlener. Nu ervaarde ik het dat ik behandeld werd door hulpverlener EN gevoelsmens.
Uiteindelijk heb ik voor mijn gevoel al mijn doelen behaald.
Ik kwam binnen als een heel onzeker persoon met een behoorlijk rugzakje. Het rugzakje is nu door middel van de fijne behandeling een stuk geleegd en ik sta sterker in mijn schoenen.
Heel erg bedankt voor de fijne benadering en therapie.


Vrouw 49 jaar

Ik kan alleen maar zeggen dat ik het enorm waardeer, hoe Carin mij in relatief korte tijd geholpen heeft.

Al eerder heb ik hulp gehad en was er eerlijk gezegd een beetje huiverig voor om weer een jaar lang over allerlei problemen te praten. Ik vond dat Carin al heel snel een goed idee had wat er aan de hand was en snel met een aanpak kwam. Er was ruimte voor eigen inbreng. Ze kan heel goed luisteren en ondanks dat het serieuze onderwerpen waren, hebben we toch ook kunnen lachen. Ik had niet gedacht dat ik me vijf maanden alweer zo goed zou voelen.

Ik kan haar aan iedereen aanbevelen.


Vrouw 45 jaar
Door de behandeling kan ik nu beter omgaan met bepaalde situaties.


Man 54 jaar
Ik heb zeer professionele hulp gekregen van Tanja en ik ben 100% tevreden met de EMDR behandeling.

Vrouw 40 jaar
Zeer tevreden ben ik over de behandeling. Ik ben bij meerdere psychologen onder behandeling geweest. En Tanja van Os (op advies van de psychiater) was de laatste waar ik het wilde gaan proberen. Gelukkig heb ik deze kans aangegrepen.
Ben mezelf in de behandeling tegen gekomen. Er zijn tranen gerold.
Tanja is een psycholoog die goed luistert, respect toont, positief is, de juiste oefeningen/tips geeft om mee verder te kunnen en nog het allermooiste: de oefeningen/tips hebben het gewenste effect! Tanja heeft mij echt geholpen om dichter bij mezelf te komen, het gevoel te geven 'ik mag er zijn', mij niet meer achterin het bootje heeft laten zitten echter aan het roer, standpunten heeft leren innemen (wetend dat je fouten mag maken), duidelijk te communiceren, grenzen aan te geven enz. enz.
Zij was degene die ik nodig had om me sterker, rustiger en fijner te voelen. En voor het eerst sinds vele jaren heb ik nu geen begeleiding/hulp en medicijnen meer nodig. Wel heb ik er voor gekozen om in 'onderhoud' bij haar te blijven (3x per jaar). Dit omdat ik elke keer weer met een goed gevoel en tips/adviezen weg ga waar ik zeker iets mee kan.
Bedankt Tanja!
En ook Eef bedankt voor het altijd snelle reageren op administratief gebied/plannen van afspraken enz.

Vrouw 37 jaar
Door de fijne en openhartige gesprekken met Tanja en de snelle en efficiënte therapie die zij heeft toegepast, is er een soort beschermlaag van mij afgegleden. Een laag waardoor ik me jaren veilig heb gevoeld, maar waardoor ik ook de zaken die mij echt dwars zaten niet onder ogen durfde te zien. Daardoor zat ik helemaal vast in mezelf. Ik lachte alles weg, maar diep van binnen ontzettend verdrietig. Ik heb afscheid genomen van de trauma's en het verdriet uit mijn verleden, en kijk nu vol zelfvertrouwen en energie naar de toekomst. Voor mij was het een soort massage voor mijn ziel, had ik veel eerder moete doen n gun ik iedereen!

Man 52 jaar
PLezier, open contact
Goede feedback en "positief confronterende" vragen die je tot denken aanzetten en tot goede inzichten leiden.
Concreet en oplossingsgericht (geen "navelstaren")
Goede luisteraar.

Man 49 jaar
Zoals blijkt uit de invulling van dit evaluatieformulier ben ik erg tevreden over de wijze waarop ik ben geholpen bij psychologenpraktijk Tolakker. Zowel de wijze waarop ik administratief als inhoudelijk te woord ben gestaan en behandeld sloten volledig aan op mijn behoefte. Vooral de continue inhoudelijke dossierkennis waarvan Tanja blijk gaf, gaf mij vanaf het begin een goed vertrouwen en een goede basis om gesprekken te voeren. Haar getoonde inlevingsvermogen in mijn psyche heeft mij verschillende malen verrast en tot denken gezet. Met haar suggesties om mijn situatie te verbeteren, hebben een goede bijdrage gelevrd aan mijn herstel. Al met al dank daarvoor.

Als ik dan toch een verbeterpuntje mag aandragen, dan is dat de telefonische bereikbaarheid. Nu begrijp ik dat er niet altijd (ook i.v.m. lopende behandelingen) iemand aanwezig is om de telefoon op te pakken. Het inspreken van een voicemail of het sturen van een mail zijn natuurlijk oplossingen, maar wel onpersoonlijk van aard. Mogelijk kan daar een andere oplossing voor worden gevonden.

Verder het advies om niets te veranderen in de aanpak. Ik kan gelukkig niet vergelijken met de werkwijze van andere psychologenpraktijken, maar zoals aangegeven ben ik tevreden met de aanpak.

Vrouw 26 jaar
Ik ben bij Tanja terecht gekomen, omdat ik zag dat ze ook EMDR gaf. Ik ben erg blij geweest met mijn keuze. Ondanks dat mijn zorgverzekering geen contract met Tanja heeft, waardoor het maar gedeeltelijk werd vergoed. Vanaf het eerste gesprek voelde ik me veilig. Met de vragen die Tanja stelde raakte ze meteen de kern. Dit gaf me veel vertrouwen voor het hulpverleningsproces. Ik wist dat zij me de handvaten kon aanreiken die ik nodig zou hebben. Ook ben ik erg blij met de keuze van EMDR. Ik heb het idee dat er een gevoel van binnen is veranderd, waar ik geen grip op had. De blokkade is weg. Ik heb me verbaast hoe ik dit heb kunnen bereiken door middel van EMDR. Het heeft ervoor gezorgd dat ik me minder belast voel, minder analyseer en sneller los durf te laten.

Man 40 jaar
Adequaat. In die zin van doelgericht en to the point. Confronterend en respectvol tegelijk. Meedenkend waar nodig.

Vrouw 40 jaar
Ik heb de behandeling ervaren als confronterend, nodig, nuttig en uiteindelijk verrijkend. Het was het begin van een proces waarin ik mezelf steeds beter leer kennen en van mezelf leer houden puur om wie ik ben, wat ik wil en wat ik doe. Het is niet prettig om in een situatie te komen waarin je jezelf verliest. Maar de genomen stap nar jullie is het meer dan waard geweest. Dank jullie wel.