Image1
Wie zijn wij

Tanja van Os
Universitair opgeleid tot psycholoog in Tilburg. Sinds 1987 werkzaam als psycholoog, in de eerste jaren met het accent op kinder- en jeugdpsychologie. In 1999 als GZ-psycholoog geregistreerd in het BIG (79050078925); vanaf 2002 als Eerstelijnspsycholoog bij het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen); sinds 2014 als Psychosociaal therapeut bij het NVPA. Daarnaast verschillende cursussen/bijscholingen o.a. op het gebied van diagnostiek, relatietherapie, cognitieve therapie, mindfulness en familieopstellingen. In 2006 opgeleid tot EMDR therapeut, in 2014 opleiding gevolg in de EFT (Emotionally Focussed Therapy) speciaal voor partnerrelaties.

Carin van Geel
Universitair opgeleid tot psycholoog bij de Open Universiteit in Heerlen met aandachtsgebieden arbeids- en organisatiepsychologie en gezondheidspsychologie. HBO opleiding Communicatie, afgestudeerd op bedrijfscultuur en interne communicatie. Werkzaam geweest in het bedrijfsleven. Aanvullende opleidingen gevolgd tot Eerstelijnspsycholoog en Mediator; voor behandeling van trauma de opleidingen EMDR en Critical Incident Stress Peer Counselor; voor begeleiding van partnerrelaties de EFT-opleiding (Emotionally Focused Therapy). Registratie als Psycholoog NIP en EuroPsy Psycholoog bij het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen) en Psychosociaal therapeut bij het NVPA.

Eef Krook
HBO opleiding tot maatschappelijk werker in Eindhoven. Sinds 2006 aan het werk als pedagogisch hulpverlener met diverse doelgroepen. Daarnaast vanaf juni 2011 werkzaam als praktijkondersteuner bij PsychologenPraktijk Tolakker, als eerste aanspreekpunt voor cliënten.

Image1